0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Scari drepte

Scari drepte

Spatiile largi permit amplasarea unei scari drepte, in configuratii de tip unitar cu o singura rampa, tip „U” sau tip „L” cu mai multe rampe si podest/e de odihna.

Scarile drepte pot avea orice model de vang sau structura de rezistenta: scari cu vang central, excentric, ascuns sau cu doua vanguri laterale si de asemenea scari cu structura autoportanta. Suportul de treapta poate fi confectionat in mai multe forme si dimensiuni, atunci cand este necesar, in conformitate cu structura scarii. Treptele pot fi din lemn masiv baituit si lacuit in diferite nuante, sticla securizata cu posibilitatea incorporarii unui sistem de iluminare LED, granit, compozit in diferite versiuni de culoare etc.

Balustrada poate fi aleasa in functie de tipul de vang folosit pentru sustinerea treptelor, in diferite combinatii de inox, otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, sticla si lemn. 

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design