0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Scari din otel vopsit

Scari din otel vopsit

Otelul este cel mai folosit material pentru fabricarea scarilor interioare si exterioare. Fiind usor de prelucrat si avand o rezistenta superioara, otelul poate fi baza constructiei unor vanguri laterale, centrale, excentrice, ascunse sau integrale – tip scarita.

Scarile din otel pot fi in realizate in combinatii cu sticla, lemn si, dupa caz, inox. Vopseaua pentru otel poate fi aleasa dintr-o paleta foarte larga de nuante, tip Ral sau Antica, iar tehnica de vopsire poate fi in cuptorul special creat si/sau manual, pe ajutorul pistolului de vopsit. Structura sau vangurile din otel sunt durabile, calitative, moderne si indeplinesc toate cerintele din punct de vedere estetic si functional.

Treptele pot fi din lemn masiv baituit si lacuit in diferite nuante, sticla securizata cu posibilitatea incorporarii unui sistem de iluminare LED pentru anumite modele, granit sau compozit in diferite versiuni de culoare etc.

Balustrada poate fi aleasa in functie de tipul de vang folosit pentru sustinerea treptelor, in diferite combinatii de inox, otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, sticla si lemn. 

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design