0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Scari cu trepte din lemn

Scari cu trepte din lemn

Frumusetea lemnului este de necontestat. Acest material ofera unei scari o nota de caldura si transforma o casa in camin. Lemnul poate fi folosit pentru scarile principale, reprezentand o structura masiva si impunatoare sau pentru scari exclusiviste, neconventionale.

Scarile cu trepte din lemn pot avea orice model de vang sau structura de rezistenta: scari cu vang central, excentric, ascuns sau cu doua vanguri laterale si de asemenea scari cu structura autoportanta. Suportul de treapta poate fi confectionat in mai multe forme si dimensiuni, atunci cand este necesar, in conformitate cu structura scarii. Acest tip de scara poate fi personalizat foarte usor prin adaptarea nuantei baitului la elemente esentiale pentru ideea de design care predomina in spatiul unde este incorporata scara.

Treptele pot fi din lemn masiv baituit si lacuit conventional, in general de 40mm grosime, sau trepte tip caseta din lemn baituit si lacuit conventional, atunci cand sunt montate pe un vang ascuns, cu trepte in consola, grosimea in acest caz fiind variabila in functie de context.

Balustrada poate fi aleasa in functie de tipul de vang folosit pentru sustinerea treptelor, in diferite combinatii de inox, otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, sticla si lemn. 

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design