0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Scari cu trepte din sticla

Scari cu trepte din sticla

Sticla este un material cu valete inmpesionante, care poate fi personalizat in nenumarate feluri. Pornind de la modalitatea de prelucrare, sticla poate fi securizata, laminata si sablata cu diferite modele.

Scarile cu trepte din sticla pot avea orice model de vang sau structura de rezistenta: scari cu vang central, excentric, ascuns sau cu doua vanguri laterale si de asemenea scari cu structura autoportanta. Suportul de treapta poate fi confectionat in mai multe forme si dimensiuni, atunci cand este necesar, in conformitate cu structura scarii. Acest tip de scara poate fi personalizat foarte usor prin adaptarea nuantei baitului la elemente esentiale pentru ideea de design care predomina in spatiul unde este amplasata scara.

Sticla din care pot fi confectionate treptele unei scari poate fi clara transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan. Posibilitatea incorporarii unui sistem de iluminare LED transforma treptele din sticla intr-un element central al designului interior modern.

Balustrada poate fi aleasa in functie de tipul de vang folosit pentru sustinerea treptelor, in diferite combinatii de inox, otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, sticla si lemn. 

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design