0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Scari cu vang central

Scari cu vang central

Fiind sustinute de un vang central, aparent, aceasta varianta de scari ofera un sentiment de siguranta si continuitate, indiferent de forma aleasa -  elicoidala, dreapta, tip „U” sau „L”.

Scarile cu vang central pot fi adaptate in functie de stiulul spatiului in care sunt integrate. Astfel, ele pot avea vangul construit din diferite variante de otel, vopsit in nuante armonizate cu celelalte elemente de design interior sau exterior. Suportul de treapta poate fi confectionat in mai multe forme si dimensiuni, in conformitate cu structura scarii. Treptele pot fi din lemn masiv baituit si lacuit in diferite nuante, sticla securizata cu posibilitatea incorporarii unui sistem de iluminare LED, granit, compozit in diferite versiuni de culoare etc.

Balustrada poate fi aleasa fara restrictie de model, cu sistem de fixare laterala sau montanti cu prindere in lateral, pentru a pastra functionala intreaga suprafata a treptelor. 

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design