0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Scari

Scari

Avand rol de legatura intre doua sau mai multe nivele diferite, scarile sunt esentiale atat pentu locuintele personale, cat si pentru cladirile de birouri, hoteluri, restaurante, institutii publice si multe altele.

Din acest motiv, noi punem accent pe rezistenta lor in timp si pe integrarea lor perfecta in spatiul pe care il completeaza. Alegerea modelului si materialelor potrivite pentru scara sunt cheia succesului pentru un design interior reusit.

Personalizarea este realizata pana la cel mai mic detaliu, pentru a oferi clientilor nostri un produs de calitate, care sa ii reprezinte si pe care sa il utilizeze cu placere si lejeritate un timp cat mai indelungat, sau de ce nu, intreaga viata.

In cele din urma, fiecare treapta a unei scari interioare sau a unei scari exterioare poate reprezenta o poveste sau o amintire construita alaturi de cei dragi, in momente importante petrecute impreuna.

De-a lungul timpului ne-am specializat in realizarea scarilor interioare si exterioare, reusind cu succes sa proiectam, executam si sa montam toate modelele de referinta atat pe plan national, cat si international.

In functie de solicitarile primite, am realizat urmatoarele variante de scari moderne si contemporane:

Preturile scarilor sunt calculate pentru fiecare lucrare in parte, in functie de caracteristicile variabile ale fiecarui proiect (dimensiunile casei scarii, numarul de etaje, modelul scarii, tipul de vang, materialele folosite la constructia ei, numarul treptelor/contratreptelor, termenul in care poate fi executata si montata scara, locatia proiectului etc.)

Solicita acum o oferta de pret pentru scari interioare metalice in Bucuresti, Constanta sau in tara!

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design