0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Scari din inox

Scari din inox

Inoxul este un material extrem de folosit in constructia scarilor, in primul rand pentru scarile in spirala sau cele cu structura autoportanta, dar, in anumite situatii, poate fi utilizat si pentru confectionarea unor vanguri laterale sau unui vang excentric aparent sau central.

Scarile din inox pot fi in realizate in combinatii cu otel, sticla si lemn, avand doua posibilitati de finisare: luciu sau satinat. Indiferent de modelul ales, scarile cu structura sau vanguri din inox sunt practice, rezistente, moderne si indeplinesc toate cerintele din punct de vedere estetic si functional.

Treptele pot fi din lemn masiv baituit si lacuit in diferite nuante, sticla securizata cu posibilitatea incorporarii unui sistem de iluminare LED pentru anumite modele, granit sau compozit in diferite versiuni de culoare etc.

Balustrada poate fi aleasa in functie de tipul de vang folosit pentru sustinerea treptelor, in diferite combinatii de inox, otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, sticla si lemn. 

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design