0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Copertine din inox

Copertine din inox

Copertinele din inox pot fi acoperite cu sticla securizata, sablata sau laminata; clara transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan. Alte variante de acoperire a copertinelor din inox sunt plexiglassul si policarbonatul celular sau compact, ambele materiale fiind extrem de rezistente impotriva conditiilor climatice. Aceste pot fi transparente, fumurii, dar si colorate in diferite nuante.

Sistemele de ancorare ale copertinelor din inox pot fi de tip spider, debitate cu jet de apa din tabla inox satinat, plin inox satinat si bara inox satinat sau stuctura confectionata din inox cu finisaj luciu sau satinat, in functie de dimensiunile si locul de amplasare al copertinei.

Copertinele din inox ofera posibilitatea unor structuri de rezistenta personalizate astfel incat sa existe o armonie perfecta cu celelalte elemente de design exterior.

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design