0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Scari autoportante

Scari autoportante

Structura autoportanta reda simplitatea designului care sta la baza constructiei unei astfel de scari. Modul lejer si discret in care se imbina elementele scarilor autoportante nu reprezinta un compromis in defavoarea rezistentei lor, ci o dovada ca o scara poate fi rezistenta si fara a avea o structura masiva.

Scarile autoportante pot fi personalizate in ceea ce priveste forma, circulara sau dreapta, cu structura din inox luciu/satinat sau otel vopsit conventional tip Ral sau Antica. Treptele pot fi din lemn masiv baituit si lacuit in diferite nuante pentru armonizarea cu celelalte elemente de design interior, sticla securizata, granit, compozit in diferite versiuni de culoare etc.

Pentru a oferi un suport potrivit unei scari autoportante, se poate monta o balustrada din inox luciu/satinat sau otel vopsit coventional tip Ral sau Antica (in diverse combinatii cu sticla si/sau lemn) cu montantii cu prindere in podest, in continuarea segmentelor metalice ale structurii. De asemenea, exista si varianta extrem de frumoasa a balustradelor tip perete de trafor.

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design