0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Balustrade

Balustrade

Oamenii au nevoie in permanenta de un sentiment de stabilitate si de sigurata. Din acest motiv au fost inventate balustradele.

Noi credem in importanta acestor elemente pentru aspectul interior si exterior al unei cladiri si in pastrarea rolului lor de protectie indiferent de modelul, materiale alese sau diversele elemente variabile de montaj si mascare (piese punctuale, cleme de prindere) . Balustradele pot da o nota speciala unei scari, unui balcon, unei terase sau unei piscine, ajungand de la un design simplu si discret, la unul modern, minimalist cu influente artistice.

Personalizarea balustradelor noastre inglobeaza detaliile estetice, dorintele clientului, experienta noastra in domeniu si alegerea materialelor perfecte  pentru un rezultat in totala armonie cu celelalte elemente de design interior.

Indiferent de stilul ales, o balustrada reprezinta un sprijin si o stuctura protectoare de care avem nevoie si pe care ne putem baza odata cu trecerea timpului.

In decursul anilor am proiectat, executat si montat o gama larga de balustrade, atat pentru exterior, cat si pentru interior:

Preturile balustradelor sunt calculate pentru fiecare lucrare in parte, in functie de caracteristicile variabile ale fiecarui proiect (dimensiunile balustradei, modelul si materialele folosite la constructia ei, tipul montantilor sau sistemul de fixare, termenul in care poate fi executata si montata balustrada, gradul de risc aferent montajului anumitor balustrade aflate in spatii mai putin accesibile, locatia proiectului etc.)

Solicita acum o oferta de pret pentru balustrade metalice sau balustrade sticla in Bucuresti, Constanta sau in tara!

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design