0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Podeste si pasarele din sticla

Podeste si pasarele din sticla

Sticla este un material cu valente impresionante, care poate fi personalizat in nenumarate feluri. Pornind de la modalitatea de prelucrare, sticla poate fi securizata, laminata si sablata cu diferite modele.

Podestele din sticla pot avea sau nu suport metalic confectionat in mai multe forme si dimensiuni, in conformitate cu structura podestului. Acestea pot fi personalizate foarte usor prin adaptarea nuantei sticlei la elemente esentiale pentru conceptul de design predominant in spatiul unde urmeaza sa fie amplasat podestul.

Sticla din care pot fi realizate podestele poate fi clara transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan. Posibilitatea incorporarii unui sistem de iluminare LED transforma podestele din sticla intr-un element central al designului interior modern.

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design