0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Montaj si transport

Montaj si transport

Urmatorul pas firesc spre finalizarea oricarui proiect este transportul la locatie si montajul produselor. Aspectul transportului este bine pus la punct, fiind realizat numai cu autoutilitarele si personalul companiei, astfel incat acestea sa ajunga in stare perfecta la destinatie. Acesta este inclus in pretul ofertat si acceptat de catre client. 

Montajul se realizeaza cu maxima consideratie si seriozitate fata de incinta/spatiul in care sunt incadrate produsele si fata de persoanele care au ales compania noastra pentru realizarea diferitelor tipuri de confectii metalice pentru interior sau exterior.

Perioada de montaj depinde de numarul elementelor ce trebuie montate si de gradul de complexitate alfiecarei lucrari in parte. In derularea acestui proces compania noastra eficientizeaza timpul prin repartizarea adecvata a resurselor umane pentru fiecare proiect in parte.

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design