0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Proiectare 3D

Proiectare 3D

Posibilitatea de a stii cum va arata un lucru inainte ca el sa se materializeze ne incanta pe fiecare intre noi, indiferent despre ce domeniu este vorba. Cu atat mai mult atunci cand este vorba despre o scara, o balustrada, o copertina, o poarta, un gard, sau alt produs pe care il vom include in caminul sau sediul afacerii dumneavoastra.

Fiind vorba de elemente centrale ale designului interior sau exterior, felul in care acestea se vor incadra in spatiu este esential. Aici intervenim noi, oferindu-va posibilitatea de a vedea exact cum vor arata produsele noastre exact in locul in care vor fi amplasate, in varianta 3D, pentru a garanta o alegere constienta si o perspectiva completa. Avem toata inclinarea pentru a ajunge la o varianta estetica, tehnica si financiara in totala armonie cu gustul si necesitatile fiecaruia.

Proiectul 3D este gratuit, fiind realizat dupa semnarea contractului si este conditionat de plata avansului initial, stabilit de comun acord, astfel incat orice dorinta a clientului sa poata fi integrata in proiect inainte de lansarea in executie a lucrarii.

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design