0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Confectii metalice

Confectii metalice

Otelul si inoxul sunt doua dintre cele mai durabile materiale. Posibilitatile lor de prelucrare ofera o gama extrem de larga de produse cu dimensiuni si utilizari dintre cele mai variate.

Stim ca felul in care este fabricat un produs, garanteaza durata lui de viata si intrebuintarea acestuia, iar tehnologia care sta la baza procesului de fabricatie trebuie sa fie de ultima generatie.

Personalizarea obiectelor confectionate din metale poate atinge aspecte precum, dimensiunea, forma, greutatea, functionalitatea, rezistenta si multe altele.

Modul de prezentare al unui produs metalic ramane insa cel mai convingator atribut pentru cei care opteaza pentru confectii metalice. Acestea trebuie sa fie perfect finisate si in conformitate cu parametrii normali de utilizare.

Oferim posibilitatea fabricarii de confectii metalice care pot fi utilizate in domenii dintre cele mai diverse:

Preturile confectiilor metalice sunt calculate pentru fiecare lucrare in parte, in functie de caracteristicile variabile ale fiecarui proiect (dimensiunile produsului, model, tipul de produs si intrebuintarea lui, tehnicile de prelucrare folosite, tipul metalului, vopseaua si tehnica de vopsit acolo unde este necesar, termenul in care poate fi executat si montat dupa caz produsul, locatia proiectului in situatiile in care este necesar montajul etc.)

 

!!! NOU !!! Debitare cu plasma de inalta definitie ! Solicita chiar acum o oferta de pret !

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design