0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Scari industriale

Scari industriale

Scarile pot avea si o intrebuintare industriala, iar in aceasta situatie constructia lor trebuie gandita mai mult din punct de vedere practic. De aceea, indiferent daca sunt amplasate in interioul sau in exteriorul cladirilor acestea trebuie sa fie durabile si functionale.

Scarile industriale pot fi confectionate din otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, otel zincat termic sau otel galvanizat, cu sau fara cos de protectie, iar marea lor majoritate sunt scari cu vanguri laterale, iar in spatiile inguste pot fi integrate scari spirale.

Treptele pentru scarile industriale sunt confectionate cu predilectie din gratare zincate sau tabla de otel, de cele mai multe ori perforata.

Balustrada trebuie aleasa astfel incat sa ofere o protectie cat mai adecvata scarii industiale careia i se ataseaza. Grand Design recomanda, acolo unde spatiul permite, montarea unei balustrade pe fiecare latura a scarii.

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design