0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Produse sticla

Produse sticla

Sticla este un material extrem de versatil din care pot fi confectionate nenumarate obiecte cu un aspect estetic inedit, o calitate excelenta si o durabilitate pe masura.

Am inteles faptul ca un produs din sticla nu trebuie sa fie doar frumos, acesta trebuie sa fie functional, rezisent si usor de intretinut.

Personalizarea produselor din sticla nu cunoaste limite, avand in verdere valentele impresionante ale acestui material, facilitatea cu care poate fi prelucrat, culorile pe care le poate avea sau modalitatile de prelucrare si realizare a modelelor pe o suprafata de sticla.

Senzatia de transparenta, luminozitate si abilitatea de a privi printr-un obiect construit, de a-i vedea structura si toate detaliile care il alcatuiesc transforma produsele din sticla in elemente moderne, cu stil, ce pot fi incorporate foarte usor in spatii cu stiluri diferite.

Putem proiecta, executa si monta urmatoarele produse fabricate din sticla:

Preturile produselor din sticla sunt calculate pentru fiecare lucrare in parte, in functie de caracteristicile variabile ale fiecarui proiect (dimensiunile produsului, model, tipul de produs si intrebuintarea lui, tehnicile de prelucrare folosite, tipul sticlei, termenul in care poate fi executat si montat dupa caz produsul din sticla, locatia proiectului in situatiile in care este necesar montajul etc.)

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design