0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Porti si garduri

Porti si garduri

Delimitarea proprietatii private este o necesitate a vremurilor in care traim, iar gardurile si poarta creaza o senzatie de siguranta si intimitate.

Recunoastem faptul ca aceste elemente atat de primordiale pentru o cladire trebuie sa arate la fel de bine ca restul spatiului construit sau amenajat.

De aceea, este foarte importanta personalizarea, pentru a pastra o idee unitara de design si pentru ca cele doua strucuturi sa anticipeze ceea ce se afla dincolo de ele. Exista posibilitati nelimitate din punct de vedere al modelelor si materialelor, astfel incat rezultatul obtinut sa fie unul estetic si de durata.

Intr-un final, prima impresie conteaza si ne ramane in minte, iar portile si gardurile sunt primele elemente cu care intram in contact atunci cand intram intr-un spatiu privat.

Dintre modelele de porti si garduri carora le-am asigura proiectarea, executarea si montarea, atat pe soclu de beton, cat si pe structura metalica integral, amintim:

Preturile portilor si/sau gardurilor sunt calculate pentru fiecare lucrare in parte, in functie de caracteristicile variabile ale fiecarui proiect (dimensiunile portilor si/sau ale panourilor de gard, existenta sau inexistenta unui soclu de beton, modelul si materialele folosite la constructia acestora, tipul sistmului de deschidere a portilor, sistemul de automatizare acolo unde este cazul, termenul in care pot fi executate si montate portile si/sau panourile de gard, locatia proiectului etc.)

Solicita acum o oferta de pret pentru garduri metalice in Bucuresti, Constanta sau in tara!

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design