0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Porti si garduri debitate cu jet de apa

Porti si garduri debitate cu jet de apa

Pentru cei care doresc modele de porti sau garduri cat mai originale, diferite, exista varianta debitarii lor cu jet de apa, urmand aproape orice tipar de design pentru transpunerea pe tabla de otel.

Modelele pentru portile si gardurile debitate cu jet de apa pot fi propuse de clienti, in functie de preferinte. De asemenea, la cerere se pot realiza variante speciale de porti si garduri cu model propus de proiectantul firmei. Portile si gardurile debitate cu jet de apa pot fi realizate din otel vopsit conventional sau electrostatic, inox si in anumite cazuri pot fi placate cu aluminiu vopsit. Anumite modele pot fi placate ,pe partea interioara, cu policarbonat celular sau compact.

Portile si gardurile debitate cu jet de apa se pot monta atat pe soclu de beton, cu stalpi din beton aferenti, cat si in situatia in care intregul gard este compus din elemente metalice, indiferent de modelul ales.

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design