0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Procesul de contractare

Procesul de contractare

1. CEREREA DE OFERTA

Vi se pare atractiva gama de produse realizate de GRAND DESIGN? Aveti nevoie de o scara/balustrada/copertina/poarta sau de un gard cu design special si o executie de cea mai inalta calitate? Ne puteti cere o oferta de pret pentru proiectul la care va ganditi.

2. RELEVEE (MASURATORI) SAU SCHITE/POZE

Pentru a va putea realiza o oferta personalizata de pret vom avea nevoie de niste dimensiuni exacte si de examinarea situatiei la fata locului. Pentru locatile din Constanta, Bucuresti si imprejurimi unul dintre colegii nostri pot ajunge la santier sa preia masurile necesare. In cazul in care distanta dintre noi si locatia proiectului este considerabila, ne puteti transmite dimensiunile in forma unor schite, planuri cu cote specifice si cateva poze al spatiului aferent lucrarii,  astfel incat sa putem face o oferta concreta bazata pe informatii exacte.

3. OFERTA DE PRET PERSONALIZATA

In baza schitelor / planurilor pe care le primim sau a masuratorilor, realizate de noi la fata locului, va intocmim oferta de pret personalizata pentru fiecare lucrare. Aceasta oferta contine informatii de natura tehnica si aspectele financiare aferente lor.

4. SEMNAREA CONTRACTULUI SI PLATA AVANSULUI

Atunci cand toate aspectele ce tin de latura financiara si de cea tehnica au fost convenite, se poate trece la semnarea contractului, urmand sa fie platit avansul pentru inceperea lucrarii.

5. REALIZAREA PROIECTULUI 3D

Dupa plata avansului, va fi realizata o randare 3D a produselor solicitate,  astfel incat sa puteti vedea exact cum vor arata acestea in realitate, incluse in spatiul aferent. Proiectul 3D este realizat doar pentru lucrari cu un grad mai ridicat de complexitate: scari, copertine, porti, garduri sau balustrade atipice.

6. LANSAREA IN EXECUTIE A LUCRARII

Dupa acceptarea proiectului 3D de catre beneficiar se trece la lansarea efectiva in executie a lucrarii, pentru ca produsul finit sa fie gata in cel mai scurt timp si sa poata fi montat.

7. TRANSPORTUL SI MONTAJUL

Odata finalizat procesul de fabricatie se stabileste, de comun acord cu beneficiarul, data la care va incepe montajul. Produsele sunt transportate de la atelierul de productie GRAND DESIGN la locatia lucrarii si montate de echipe cu o vasta experienta in domeniu confectiilor metalice.

Nota: Executam lucrari in toata tara in functie de valoarea proiectului.

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design