0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Repere debitate si indoite CNC

Repere debitate si indoite CNC

Tehnologia este cea care face ca orice reper necesar in diferite domenii sa poata fi realizat fara niciun impediment. Debitarea cu jet de apa lasa materialul taiat neted, fara margini aspre, bavuri sau capete ascutite, deci nu necesita reprelucrarea. De asemenea, Abkant-ul CNC indoaie materialele astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit.

Se pot debita cu jet de apa urmatoarele metale: oteluri aliate si nealiate, otel inoxidabil, aluminiu, alama, bronz, cobalt, cupru, aur, aliaje de nichel, argint, titan, fier forjat, zinc si nu numai. Indoirea metalelor până la 12mm grosime pe 3000mm lungime se realizeaza cu ajutorul Abkant-ului CNC. 

Pentru repere specifice puteti trimite desenele in format CAD / DXF, pe e-mail, iar noi va anuntam cand sa veniti sa le ridicati, sau executam noi proiectarea. De asemenea, pentru piesele care nu necesitata precizie ridicata, putem executa piesa dupa o poza ( JPEG, BMP ) sau prin scanare.

Repere debitate si indoite CNC

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design