0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Copertine

Copertine

Aspectele meteorologice ne influenteaza de cele mai multe ori buna dispozitie, de aceea copertinele reprezinta solutia ideala pentru a ne apara de capriciile vremii.

Suntem convinsi ca un aspect estetic desavarsit pentru orice fel de cladire poate fi complet doar daca exista o copertina care sa ofere protectie impotriva soarelui, vantului sau precipitatiilor.

Existand o gama variata de posibilitati si combinatii de materiale, copertinele se pot personaliza astfel incat stilul amenjarilor exterioare sau interioare sa se reflecte in structura lor de rezistenta si nu numai.

Mentinerea unei stari de confort la intrarea intr-un imobil depinde de existenta unei copertine bine gandite si executate perfect.

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostrii, am dus la bun sfarsit proiectarea, executarea si montarea diferitor modele de copertine, cum ar fi:

Preturile copertinelor sunt calculate pentru fiecare lucrare in parte, in functie de caracteristicile variabile ale fiecarui proiect (dimensiunile copertinei,modelul si materialele folosite la constructia ei, tipul structurii de rezistenta, termenul in care poate fi executata si montata scara, gradul de risc aferent montajului anumitor copertine aflate in spatii mai putin accesibile, locatia proiectului etc.)

Solicita acum o oferta de pret pentru copertine metalice, copertine cu sticla, copertine cu policarbonat, copertine cu plexiglass in Bucuresti, Constanta sau in tara!

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design