0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Balustrade sticla

Balustrade sticla

Ce poate fi mai frumos decat un material care permite trecerea luminii dincolo de spatiul in care este montat? Datorita calitatilor ei extraordinare, sticla constituie cel mai popular mod de realizare a balustradelor interioare sau exterioare.

Pornind de la modalitatea de prelucrare, sticla poate fi securizata, laminata si sablata cu diferite modele. Sticla din care pot fi confectionate balustradele poate fi clara transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte, se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan. Posibilitatea incorporarii unui sistem de iluminare LED transforma balustradele din sticla intr-un element modern de ghidare pentru spatiul in care sunt amplasate.

Sistemele de fixare ale balustradelor din sticla pot varia de la profile tip menghina aparente sau ascunse confectionate din aluminiu vopsit sau eloxat, inox si otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, la piese punctuale confectionate din inox sau sisteme de fixare in lateral construite din inox cu distantieri din inox, garnituri si bucse teflon, tija zincata si piese de capat ornamentale. 

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design