0730 29 00 00 - IN TARA

0730 29 00 29 - BUCURESTI

Balustrade inox

Balustrade inox

Anumite lucruri in viata se potrivesc in orice context, acesta este si cazul balustradelor din inox care pot fi adaptate cu usurinta la orice tip de interior sau exterior.

Mana curenta, montantii si garzile sau panourile pot fi realizate din teava, bara plina sau platbanda de inox, cu finisaj luciu sau satinat, in functie de spatiul in care este incorporata balustrada. De asemena, exista si varianta extrem de impresionanta a balustradelor din inox tip perete trafor, cu fixare in plafon si in podest.

Sistemele de sustinere a balustradelor din inox pot fi montantii cu prindere in podest, montantii cu prindere laterala, sau chiar montantii pitici, cu dimensiuni mult reduse fata de montantii clasici. Pentru balustradele din inox tip perete trafor sistemul de fixare in plafon si in podest este construit special pentru fiecare lucrare in parte, pentru ca prinderea in diferite tipuri de materiale sa fie cea mai buna ca rezistenta, si in acelasi timp potrivita din punct de vedere estetic. 

Balustrade inox

Facebook Grand Design Google Plus Grand Design Pinterest Grand Design Youtube Grand Design Twitter Grand Design Youtube Grand Design